Joululounas

Rouxin joululounas 25.11. - 22.12.2020
Hinta määräytyy pääruuan mukaan.

Alkuruokabuffet:

Vihersalaattia ja vadelmavinaigrettea
Rosollia ja piparjuurikermaa
Omena-sellerisalaattia
Metsäsienisalaattia
Kinkku-pastasalaattia
Rapu-caesarsalaattia

Mustaherukkasilliä
Valkosipulisilakkaa
Ranskalaista sipulisilliä
Sillikaviaaria
Kalaterriiniä
Kylmäsavulohitartaria
Graavia lohta ja sinappikastiketta
Lämminsavulohta ja kermaviilikastiketta
Kuha-pinaattiterriiniä ja keitettyä kananmunaa
Muikunmätimoussea
Punajuuriterriiniä, vuohenjuustomoussea ja pinjansiemeniä

Savustettua kalkkunaa ja pikkelöityä omenaa
Maksapateeta ja puolukkahilloketta
Perinteistä joulukinkkua ja appelsiinilla maustettuja luumuja
Riistaterriiniä ja karpalohyytelöä
Porsaan pippurirullaa ja aiolia
Yrttisuolattua naudan ulkofileetä ja balsamicokastiketta

Keitettyjä perunoita
Rouxin oma leipävalikoima ja levitteet

Valinnaiset pääruuat pöytiintarjoiltuina:

Pääruoat 25.11–13.12.

Pitkään haudutettua kotimaista naudanposkea, perunakakkua ja foyot-kastiketta 48,00€

Paistettua tunturirautua Norjasta, fenkolirisottoa ja punajuuri-voikastiketta 52,00€

Paistettua kotimaista poronfileetä, savupororilletteä, puikulaperunapyreetä ja lampaankääpä-riistakastiketta 58,00€

Pääruoat 14.12–22.12.

Maustekuorrutettu Hanger Steak, parmesaanijuusto-perunaterriiniä ja viski-voikastiketta 48,00€

Paistettua Inarin siikaa, peruna-maa-artisokkapyreetä ja vesikrassi-muikunmätikastiketta 52,00€

Pekonoitu poropippuripihvi, tryffelillä maustettuja lankkuperunoita ja jaloviina-viherpippurikastiketta 58,00€


Jälkiuruokabuffet:

Jälkiruokapöydästä juustovalikoima lisukkeineen, kakkuja ja leivonnaisia
Kahvi/tee pöytiintarjoiltuina