Slide background

Lataa tiedosto

Virheellinen tiedosto.

 
Sali
Valoisa ja ihastuttava
Viinihuone
Huippulaadukkaita viinejä
Apteekin kamari
Tunteita ja tuoksuja

ROUX AT FACEBOOK

2 weeks ago

Ravintola Roux

... See moreSee less

 

Comment on Facebook

Kesäisen kepeä, kutsuva🌸

2 weeks ago

Ravintola Roux

Valmistujaisviikonloppu. Cateringia pukkaa! 😬 ... See moreSee less

Valmistujaisviikonloppu. Cateringia pukkaa! 😬

 

Comment on Facebook

Syötävän ihania🌸

Ihanan ja kauhniin näkösiä 💛

❤ kyllä kelpaa juhlia.

4 weeks ago

Ravintola Roux

Tänään meillä vierailee Weingut Schmitges ja viinintekijä Killian Schmitges. Vielä ehdit mukaan, tervetuloa! ... See moreSee less

Tänään meillä vierailee Weingut Schmitges ja viinintekijä Killian Schmitges. Vielä ehdit mukaan, tervetuloa!

 

Comment on Facebook

Terkkuja Killianille 🤗

4 weeks ago

Ravintola Roux

Kakkubrunssia tänään Rouxissa!
Ensimmäisessä klo 12 alkavassa kattauksessa vielä muutama pöytä vapaana. Varaa paikkasi numerosta 010 279 2930. Terassille pääsee myös ilman varausta. 🍰😋

Tervetuloa herkuttelemaan!
... See moreSee less

Kakkubrunssia tänään Rouxissa! 
Ensimmäisessä klo 12 alkavassa kattauksessa vielä muutama pöytä vapaana. Varaa paikkasi numerosta 010 279 2930. Terassille pääsee myös ilman varausta. 🍰😋

Tervetuloa herkuttelemaan!

1 month ago

Ravintola Roux

Muistathan viinitila Schmitgesin viinitastingin ja illallisen ensi tiistaina. Viinit saapuivat jo! Tule nauttimaan upeista viineistä ja niihin sovitetusta neljän ruokalajin illallisesta.
www.roux.fi/ajankohtaista/good-france-paiva-2132019
... See moreSee less

Muistathan viinitila Schmitgesin viinitastingin ja illallisen ensi tiistaina. Viinit saapuivat jo! Tule nauttimaan upeista viineistä ja niihin sovitetusta neljän ruokalajin illallisesta.
www.roux.fi/ajankohtaista/good-france-paiva-2132019

1 month ago

Ravintola Roux

Täällä iloiset kakuntekijät viimeistelevät kakkuja huomiseen kakkubrunssiin. Vielä löytyy tilaa, tule ihmeessä herkuttelemaan!
book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1628/2
... See moreSee less

Täällä iloiset kakuntekijät viimeistelevät kakkuja huomiseen kakkubrunssiin. Vielä löytyy tilaa, tule ihmeessä herkuttelemaan!
https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1628/2

 

Comment on Facebook

Tiia Saarinen ja Suvi Loikkanen mennäänkö ennemmin tonne 🤤

🤤🤤🤤

Oi kun ihania, harmi kun en ehdi nauttimaan!

Löytyykö miten gluteenitonta?

1 month ago

Ravintola Roux

Kesälistalla ankkaa. ... See moreSee less

Kesälistalla ankkaa.

 

Comment on Facebook

Hmm - pitäisi käydä Lahessa pitkästä aikaa 😋

1 month ago

Ravintola Roux

Lämpenevän sään inspiroimana tässä kaksi uutta aurinkoista jälkiruokaa listaltamme! Mansikkabavaroise, mansikkasorbettia ja mansikka-raparperikompottia sekä Mesiangervopannacotta, sitruunakakkua ja omenakeittoa. Namskis! ... See moreSee less

Lämpenevän sään inspiroimana tässä kaksi uutta  aurinkoista jälkiruokaa listaltamme! Mansikkabavaroise, mansikkasorbettia ja mansikka-raparperikompottia sekä Mesiangervopannacotta, sitruunakakkua ja omenakeittoa. Namskis!

1 month ago

Ravintola Roux

Ensi lauantaina herkutellaan kakkubrunssilla! Vielä olisi pöytiä vapaana.
Tule viettämään kiva herkutteluhetki vaikka ystäväsi kanssa!
Kattaukset klo 12.00 ja 13.45.

Varaus kakkutaivaaseen täältä:
book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1628/2

* Kahvi/tee + kakkupöytä 16 €
* Mehu + kakkupöytä 12 €
... See moreSee less

Ensi lauantaina herkutellaan kakkubrunssilla! Vielä olisi pöytiä vapaana.
Tule viettämään kiva herkutteluhetki vaikka ystäväsi kanssa!
Kattaukset klo 12.00 ja 13.45.

Varaus kakkutaivaaseen täältä:
https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1628/2

* Kahvi/tee + kakkupöytä 16 €
* Mehu + kakkupöytä 12 €

1 month ago

Ravintola Roux

... See moreSee less

Image attachment

1 month ago

Ravintola Roux

Ihanaa Äitienpäivää kaikille upeille äideille! 🌹🥂 ... See moreSee less

Ihanaa Äitienpäivää kaikille upeille äideille! 🌹🥂

1 month ago

Ravintola Roux

Nyt herkutellaan! Roux'n kakkubrunssi on katettuna
la 18.5. klo 12-15.30

Tarjolla ihanista ihanimpia kakkuja pöydän täydeltä. Kattaukset klo 12.00 ja 13.45.

Pöytävaraukset vain täältä:
book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/table/day/1628/2

* Kahvi/tee + kakkupöytä 16 €
* Mehu + kakkupöytä 12 €

Tervetuloa!
... See moreSee less

Nyt herkutellaan! Rouxn kakkubrunssi on katettuna 
la 18.5. klo 12-15.30

Tarjolla ihanista ihanimpia kakkuja pöydän täydeltä. Kattaukset klo 12.00 ja 13.45. 

Pöytävaraukset vain täältä: 
https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/table/day/1628/2

* Kahvi/tee + kakkupöytä 16 €
* Mehu + kakkupöytä 12 €

Tervetuloa!

 

Comment on Facebook

Aleksi, tässä se nyt on. 😊

Tero Lindevall mennääkö!!!!

Tuonne on päästävä taas😋😋😋😋

Anni Emmi ! Pitäisikö mennä mässää teijän ?

Voi ei! Olen Helsingissä! Nyt syö naista!

Johanna, nyt se oli taas, suosittelen!

+ View previous comments

1 month ago

Ravintola Roux

Kevään herkullisin viinitapahtuma!
RIESLING & SPÄTBURGUNDER VIIKOT 13. – 26.5.2019

OMATOIMINEN VIINITASTING
Viikkojen aikana voit varata itsellesi ja ystävillesi omatoimisen viinitastingin. Tasting sisältää 4 cl kuohuviiniä, 2 x 4 cl Riesling, 2 x 4 cl Spätburgunder sekä tapas-lautasen. Tarjoilija esittelee viinit ja opastaa viinien maisteluun. Lisäksi saat kirjallisen infopaketin.

Voit tulla koska vaan, mutta varaa paikkasi etukäteen! Hinta 30 €.
www.roux.fi/poytavaraus/
---------------------------------------------
Viikkojen huipennuksena
WEINGUT SCHMITGES WINETASTING JA DINNER TIISTAINA 21.5.

Saamme vieraaksemme ihanan viinitalo Schmitgesin Moselin kylästä.

Klo 18.00
MASTERCLAS WINETASTING by Killian Schmitges
36 €
• Cremat Blanc de Noir Brut
• Rivaner
• Riesling Trocken
• ”Quereinsteiger” Weissburgunder-Grauburgunder Trocken
• Edition Rot Trocken
• Schmitges Erdener Treppchen Riesling Auslese

Klo 19.00
NELJÄN RUOKALAJIN DINNER 50 € + VIINIT 45 €

Amuce Bouche
Cremat Blanc de Noir Brut
***
Ilmakuivattua ankanrintaa, tryffelikreemiä, pähkinää, granaattiomenaa ja savupaprika-tomaattia
Weissburgunder-Grauburgunder
***
Kampasimpukkaceviche ja paistettua kampasimpukkaa, veriappelsiinia
Riesling Trocken
***
Pitkään haudutettua porsaankylkeä ja verimakkaraa, punaviinikastiketta, tomaattiperunaa ja hapankaalipyreetä
Edition Rot Trocken
***
Yuzumoussea, kookos-mangojäätelöä ja chia-kookoskastiketta
Schmitges Erdener Treppchen Riesling Auslese

www.roux.fi/poytavaraus/
... See moreSee less

Kevään herkullisin viinitapahtuma!
RIESLING & SPÄTBURGUNDER VIIKOT 13. – 26.5.2019

OMATOIMINEN VIINITASTING
Viikkojen aikana voit varata itsellesi ja ystävillesi omatoimisen viinitastingin. Tasting sisältää 4 cl kuohuviiniä, 2 x 4 cl Riesling, 2 x 4 cl Spätburgunder sekä tapas-lautasen. Tarjoilija esittelee viinit ja opastaa viinien maisteluun. Lisäksi saat kirjallisen infopaketin.

Voit tulla koska vaan, mutta varaa paikkasi etukäteen! Hinta 30 €.
http://www.roux.fi/poytavaraus/
---------------------------------------------
Viikkojen huipennuksena
WEINGUT SCHMITGES WINETASTING JA DINNER TIISTAINA 21.5.

Saamme vieraaksemme ihanan viinitalo Schmitgesin Moselin kylästä.

Klo 18.00 
MASTERCLAS WINETASTING by Killian Schmitges
36 €
• Cremat Blanc de Noir Brut
• Rivaner
• Riesling Trocken
• ”Quereinsteiger” Weissburgunder-Grauburgunder  Trocken
• Edition Rot Trocken
• Schmitges Erdener Treppchen Riesling Auslese

Klo 19.00 
NELJÄN RUOKALAJIN DINNER 50 € + VIINIT 45 €

Amuce Bouche
Cremat Blanc de Noir Brut
***
Ilmakuivattua ankanrintaa, tryffelikreemiä, pähkinää, granaattiomenaa ja savupaprika-tomaattia
Weissburgunder-Grauburgunder
***
Kampasimpukkaceviche ja paistettua kampasimpukkaa, veriappelsiinia
Riesling Trocken
***
Pitkään haudutettua porsaankylkeä ja verimakkaraa, punaviinikastiketta, tomaattiperunaa ja hapankaalipyreetä
Edition Rot Trocken
***
Yuzumoussea, kookos-mangojäätelöä ja chia-kookoskastiketta
Schmitges Erdener Treppchen Riesling Auslese

http://www.roux.fi/poytavaraus/

 

Comment on Facebook

Tuonne haluaisin 😍

Päivi,tuu mun kanssa viinin maisteluun Lahteen🥂

Eveliina 😍

1 month ago

Ravintola Roux

Olipa kiva päivä tänään! Saimme vieraaksemme MTV:n Mitä tänään syötäisiin? Perjantai -ohjelman kuvausryhmän. Stay tuned, telkkarissa syksyllä. ... See moreSee less

Olipa kiva päivä tänään! Saimme vieraaksemme MTV:n Mitä tänään syötäisiin? Perjantai -ohjelman kuvausryhmän. Stay tuned, telkkarissa syksyllä.

 

Comment on Facebook

Roux - Parasta Lahtea🍾

Erittäin sopiva juttu! 👏🙌👏🙌 Onnittelut

Tosi hieno homma! Muistathan Kati tiedottaa syksyllä millon se on nähtävissä 🤗

Hienoa Roux 💕

Onnea Teille, te taitavat

Mahtava juttu!

Upeaa!

Hienoa ☺️

Boom!

+ View previous comments

2 months ago

Ravintola Roux

Hauskaa Vappua kaikille! 🎈🥂 ... See moreSee less

Hauskaa Vappua kaikille! 🎈🥂

 

Comment on Facebook

Kiitos hyvästä vappumenusta🍾👍🌹

2 months ago

Ravintola Roux

KOHTA POKSAHTAA! Vappu on pian, varaathan pöytäsi ajoissa. Tarjolla ihana herkullinen menu ja iloista seuraa!
www.roux.fi/ajankohtaista/vappupaivan-menu-15/
book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1628/2
... See moreSee less

KOHTA POKSAHTAA! Vappu on pian, varaathan pöytäsi ajoissa. Tarjolla ihana herkullinen menu ja iloista seuraa! 
http://www.roux.fi/ajankohtaista/vappupaivan-menu-15/
https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1628/2

2 months ago

Ravintola Roux

Rouxissa parsabrunssia sunnuntaisin klo 12-17!

Buffetpöydässä herkullista parsakeittoa ja runsaasti parsoille sopivia lisukkeita. Parsat tarjoillaan hollandaisekastikkeen ja voisulan kera.
Lopuksi ihana jälkiruokapöytä, jossa mm. kakkuja, juustoja sekä suklaafondue mansikoiden ja hedelmien kanssa.
Hinta 40,00€.

Lämpimästi tervetuloa!
... See moreSee less

Rouxissa parsabrunssia sunnuntaisin klo 12-17! 

Buffetpöydässä herkullista parsakeittoa ja runsaasti parsoille sopivia lisukkeita. Parsat tarjoillaan hollandaisekastikkeen ja voisulan kera. 
Lopuksi ihana jälkiruokapöytä, jossa mm. kakkuja, juustoja sekä suklaafondue mansikoiden ja hedelmien kanssa.
Hinta 40,00€.

Lämpimästi tervetuloa!

2 months ago

Ravintola Roux

Täällä Sami valmistautuu kovaa vauhtia huomiseen Kilpipäivään Lahden torilla. Herkkuja siis luvassa! #kilpipäivä #Chaineday ... See moreSee less

Täällä Sami valmistautuu kovaa vauhtia huomiseen Kilpipäivään Lahden torilla. Herkkuja siis luvassa! #kilpipäivä #Chaineday

 

Comment on Facebook

Sinne siis 😋

Täytyy mennä.

2 months ago

Ravintola Roux

Kesää kohti. 😬 ... See moreSee less

Kesää kohti. 😬

 

Comment on Facebook

Nuo 'mustat' tomaatit😍

2 months ago

Ravintola Roux

Tässä muutama herkku uudelta listaltamme: alkuruoka-annos Porocarpaccio, fermentoitua punajuurta ja
tryffeli-balsamicomajoneesia, pääruoka Tournedos kotimaisesta naudan sisäfileestä, Hauhalan hanhifarmin hanhenmaksamoussea, paahdettua timjamiperunaa ja tummaa tryffelikastiketta ja jälkkäri Vadelmafinancier, vadelmajäädykettä ja kinuskia.
... See moreSee less

Tässä muutama herkku uudelta listaltamme: alkuruoka-annos Porocarpaccio, fermentoitua punajuurta ja
tryffeli-balsamicomajoneesia, pääruoka Tournedos kotimaisesta naudan sisäfileestä, Hauhalan hanhifarmin hanhenmaksamoussea, paahdettua timjamiperunaa ja tummaa tryffelikastiketta ja jälkkäri Vadelmafinancier, vadelmajäädykettä ja kinuskia.

 

Comment on Facebook

Syötävän hyvän näkösiä annoksia! 😊

2 months ago

Ravintola Roux

KEVÄTTÄ JA PARSOJA ILMASSA!
Kevään tuoreet parsat ovat nyt Roux´ssa.
Runsas parsabrunssi sunnuntaisin 7.4.,14.4., 28.4. ja 5.5.
www.roux.fi/ajankohtaista/parsabrunssi-sunnuntaisin-74-55/
Á la cartelta ihania parsa-annoksia, kuten kuvan
Parsaa, hollandaisekastiketta ja tryffeliä. Saatavilla 11.5. asti.
www.roux.fi/ajankohtaista/parsabrunssi/
Parsakausi on lyhyt, varaa pöytäsi
www.roux.fi/poytavaraus/
... See moreSee less

KEVÄTTÄ JA PARSOJA ILMASSA! 
Kevään tuoreet parsat ovat nyt Roux´ssa. 
Runsas parsabrunssi sunnuntaisin 7.4.,14.4., 28.4. ja 5.5.
http://www.roux.fi/ajankohtaista/parsabrunssi-sunnuntaisin-74-55/
Á la cartelta ihania parsa-annoksia, kuten kuvan 
Parsaa, hollandaisekastiketta ja tryffeliä. Saatavilla 11.5. asti.
http://www.roux.fi/ajankohtaista/parsabrunssi/
Parsakausi on lyhyt, varaa pöytäsi
http://www.roux.fi/poytavaraus/

 

Comment on Facebook

Joko tänä vuonna Eveliina toi parsabrunssi? 🤔

Anssi olisi taas aika brunssin 😋

Marjukka! Ime parsaa🥦😍

2 months ago

Ravintola Roux

Porkkanaa, rakuunaa ja inkivääriä seesamtuutissa. ... See moreSee less

Porkkanaa, rakuunaa ja inkivääriä seesamtuutissa.

 

Comment on Facebook

Namii oli☺️

Kyllä maistui 🤩

Vau! 😋

Vähän niinkuin Nevskissä muinoin. Ilman tuuttia.

2 months ago

Ravintola Roux

... See moreSee less

3 months ago

Ravintola Roux

Testailua. Listan vaihto lähestyy. 😬 ... See moreSee less

Testailua. Listan vaihto lähestyy. 😬

 

Comment on Facebook

Herkulliset keväiset värit-hyvä ruoka voi toimia myös väritarapiana🌸

Jorma Karlsson ;)

Voisin tulla testaamaan 😉

Milloin vaihtuu? 😛

Load more

ROUX AT INSTAGRAM